Какво скърбясвате бе, що не дойдохте на Търново ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеКакво скърбясвате бе, що не дойдохте на Търново ?Only the best is good enough!
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
ex: Alfa Romeo 146ti '99
Comment
-
Първоначално публикувано от leo Покажи съобщениеТърново? Кога? Какво? ....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеКак мина срещата. Аз за съжаление чак сега се прибрах.Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Ми значи, русенската среща се мести в Търговище идния уикенд. Всички да се чувстват поканени.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеМи значи, русенската среща се мести в Търговище идния уикенд. Всички да се чувстват поканени.Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Привет колеги, знам че не му е тук мястото, но все пак за Русенци... Имам едно салонче от 166-ца кожено, момо, ако някой си търси... Има тема във Продава, пиша тук защото предпочитам някой от Русе да го вземе, да не се занимавам с куриери..
Сори за офтопик-а.If everything seems under control, you're just not going fast enough. - Mario Andretti
Racing is a sickness and the only way you can get over it, is to die. - Ken Tyrrell
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеМомци гости приемате ли?
В петък съм на линия на ваша територия!
Та ако някои има желание може да пием по бира......
Добра идея. Аз принципно съм на линия.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment